Fit Amino over ons header

Winkelrekken staan er vol mee

Winkelrekken staan gevuld met flessen en dozen met supplementen. Creatief ontworpen verpakkingen, vaak kleurrijk en aanlokkelijk, wanhopig lonkend om ons ervan te overtuigen dat de ingrediënten de beste optie zijn om verlichting te vinden of de kwalen die ons tarten te verhelpen.

Of het nu gaat om middelen tegen een droge en gerimpelde huid, gezwollen enkels, verminderd metabolisme, erectiestoornissen, chronisch slaapgebrek of alle andere leeftijds- en levensstijl gerelateerde symptomen; je hoort nooit welke wetenschapper er achter deze producten staat. De reden hiervoor is vrij simpel: zij hebben er geen baat bij om door hun collega wetenschappers te worden uitgelachen of aansprakelijk te worden gesteld voor ‘false claims’.

Vooral wetenschappers die tijdens hun lange carrière artikelen in wetenschappelijk gerespecteerde tijdschriften of websites publiceerden, verbinden niet graag hun goede naam aan absolute nonsens, misleidende en zelfs illegale claims. Zeker niet wanneer de producten die ze promoten ineffectief en zelfs schadelijk blijken te zijn.

Dit geldt voor alle soorten supplementen, vooral nu er verschillende onderzoeken aantonen dat dit vaak het geval is met kunstmatige vitamines.
https://www.theatlantic.com/health/archive/2013/07/the-vitamin-myth-why-we-think-we-need-supplements/277947/

De waarheid over onwetenschappelijk gebaseerde supplementen:
https://theconversation.com/what-supplements-do-scientists-use-and-why-87954

Bedrijven zitten niet stil nadat deze kritische publicaties hun marktaandeel verwoesten en fortuinen betalen om ‘onderzoek’ te manipuleren en journalisten om te kopen/chanteren om artikelen te schrijven die de effectiviteit van synthetische vitamines en supplementen in het algemeen impliceren.

Omdat deze gefabriceerde artikelen worden gebruikt als ‘verkoop hulpmiddelen’, vooral onder de Network-Marketing bedrijven die vitamines en andere niet op wetenschap gebaseerde remedies promoten, is elke positieve regel die wordt gedrukt goud waard.

Carrières zijn vernietigd door valse claims en manipulatie van gegevens ten gunste van producten die slechts gimmicks zijn en geen bewezen staat van dienst hebben. Daarom is het zo uniek dat hoogleraar, doctorandus in de organische chemie Arne van der Gen, Ph.D., zich niet alleen op de formulering weidde, maar ook de marketing van Amino Alliance. Daarom is niet alleen zijn CV een goede reden om Amino Alliance eens aandachtig te bestuderen, maar ook de recensies van gebruikers, waaronder Hollywood sterren en atleten.

Prof. Arne van der Gen heeft niet alleen over 200 wetenschappelijke artikelen geschreven, maar ook 8 patenten op zijn naam staan. Dit geeft enorme geruststelling en zij die Amino Alliance gebruiken raken er niet over uitgesproken.

Fiona

Ik heb het getest voor een half jaar en ben enorm tevreden. Het is een fantastisch product en ik heb ook veel mensen uit mijn kennissenkring Amino Alliance aanbevolen.

Ina

Ik gebruik nu een aantal maanden Amino Alliance en voel mij veel energieker. Het blijkt goed te zijn voor de vorming van collageen en verjongen willen we natuurlijk allemaal!

Tibor

Ik gebruik het met sporten en voel dat Amino Alliance mijn natuurlijke energie activeert, ook is mijn concentratie en focus verbeterd.

Andy 82 jaar

Met Amino Alliance heb ik nog meer energie. Ik was met golfen teruggevallen naar 9 holes, maar kan er nu weer 18 achter elkaar doen.

Rody

Sinds ik Amino Alliance gebruik heb ik het gevoel dat ik veel meer energie krijg. Voor mij is het echt een wondermiddel!

Hierboven enkele positieve reviews. Om een onafhankelijk oordeel te vellen adviseren wij alle reviews te lezen op onderstaande link van NederlandReview.