Amino alliance over ons

Een levensverhaal

Amino Alliance® is het gedachtengoed van Diederik van Nederveen Meerkerk en is door de onmisbare hulp van zijn oom Prof. Dr. Arne van der Gen tot stand gekomen. Hieronder het verhaal van Diederik.

Diederik heeft als zeezeiler de wereld verkend en is al op 18-jarige leeftijd vanuit Frankrijk naar Guadaloupe gezeild. Eerst op een wedstrijdjacht en later vanuit Tenerife op een groot jacht van een Amerikaanse zakenman. Deze Amerikaan vertelde over hoe de Amerikaanse cultuur veelal is gebaseerd op de individuele inzet en “Dream” van hen die het aandurven. “Je mag daar je hoofd boven het maaiveld uitsteken zonder met nijd en afgunst te worden teruggefloten.” Dat gaf de jonge Diederik enorme motivatie, waardoor hij na het afmaken van zijn opleiding al snel besloot om als acteur en model bij audities in Hollywood naar binnen te lopen. Zijn “Go-Getter” houding beviel een slimme filmproducer, die hem na een ongebruikelijke afloop van de auditie de “Guest Star”, een rol gaf in Acapulco HEAT, een TV serie van het B-movie gehalte. Voor Diederik was het een ongelooflijke ervaring om te zien hoe het er op een Amerikaanse filmset, dan wel op locatie in Mexico, aan toegaat.

Het James Bond-achtige verhaal ging gepaard met veel actie, explosies en ontmoetingen met mooie dames. De vriendschappen die door het acteren – maar ook door het modellen werk dat hem ook steeds vaker werd aangeboden – ontstonden, gaf hem een nieuwe blik op de aard en wijze van de acteurs en modellen. Hun ‘beauty tips’ – waarvan hij er zelf ook een aantal overnam – hielpen vroegtijdig veroudering van zijn huid te voorkomen.

Het waren vooral de inzichten die hij kreeg van movie stars zoals Arnold Schwarzenegger, Toni Curtis, Lou Ferringo, Andy Garcia, Liam Neeson, Sharon Stone, Bo Derek en American Gladiator star Erika Andersch, met wie hij een relatie begon.

Erika Andersch was de eerste vrouw die hem de wereld van vrouwelijke spiermassa, snelheid en enorme discipline liet zien. “Nadat Arnold Schwarzenegger ons aan elkaar voorstelde, ontstond er direct een sterke vriendschap die tot op heden nog steeds in stand is gebleven. Ik heb enorm veel aan haar raad en inzichten gehad.”

Na veel stuntwerk en meer acteerwerk in o.a. Cyberzone, Murphy Brown (guest star), maakte Diederik zijn eigen film: Mr. Atlas, een film voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Mr. Atlas was jarenlang op ShowTime, HBO en The Movie Channel te zien.

Daarna kreeg Diederik nog een rol in Sun Storm, waarna hij besloot zich op het bouwen van een eigen bedrijf te gaan richten.

Korte videocompilatie Diederik
Sailing
Diederik als zeezeiler
Elle Mc Pherson
Met Elle Macpherson – The Body
Liam Neeson
Met Liam Neeson
Arnold Schwarzenegger
Met Arnold Swarzenegger
Wim Hof
Met Wim Hof – The Iceman

De weg naar Amino Alliance

In tegenstelling tot het acteren, gaf het Diederik meer voldoening om mensen met hun gezondheid te helpen. Zijn drang voor avontuur bleef hij uit het zeezeilen halen. Onlangs maakte hij een reis door het Caribisch gebied met zijn zusjes en vrienden, via de Antillen naar Cuba en daarna rond de Zweedse eilanden.

Hij sprak met veel deskundigen, zoals ook visionair Wim Hof, ook wel bekend als ‘The Ice Man’. Wim ontwikkelde ademhalingstechnieken, waardoor hij tot ongekende prestaties in staat bleek te zijn. Diederik gebruikt inmiddels zelf ook delen van deze techniek. Naast ‘The Ice Man’ sprak Diederik met experts op het gebied van vasten en mindset: meditatietechnieken met wetenschappelijke ondersteuning.

De vriendschap met onder andere filmster Arnold Schwarzenegger, die in 1992 begon, inspireerde Diederik om op zoek te gaan naar een voedingssupplement waar ook een wetenschapper bereid was zijn naam aan te verbinden. Na diverse supplementen en opties te hebben bekeken wist Diederik ook zijn oom, Prof. Dr. Arne van der Gen, enthousiast te maken om uiteindelijk een uniek product te ontwikkelen. Door zijn kennis blijft hij dan ook verbonden aan het product Amino Alliance.

Mr Atlas
De Speelfilm Mr. Atlas
Hugo Boss
Als model voor Hugo Boss
Afbeelding

Fiona

Ik heb het getest voor een half jaar en ben enorm tevreden. Het is een fantastisch product en ik heb ook veel mensen uit mijn kennissenkring Amino Alliance aanbevolen.

Ina

Ik gebruik nu een aantal maanden Amino Alliance en voel mij veel energieker. Het blijkt goed te zijn voor de vorming van collageen en verjongen willen we natuurlijk allemaal!

Tibor

Ik gebruik het met sporten en voel dat Amino Alliance mijn natuurlijke energie activeert, ook is mijn concentratie en focus verbeterd.

Andy 82 jaar

Met Amino Alliance heb ik nog meer energie. Ik was met golfen teruggevallen naar 9 holes, maar kan er nu weer 18 achter elkaar doen.

Rody

Sinds ik Amino Alliance gebruik heb ik het gevoel dat ik veel meer energie krijg. Voor mij is het echt een wondermiddel!

Hierboven enkele positieve reviews. Om een onafhankelijk oordeel te vellen adviseren wij alle reviews te lezen op onderstaande link van NederlandReview.