Voordeliger bij kwartaalafname

Gratis verzending vanaf € 125,-

Niet tevreden? Geld terug!

Diederik van Nederveen Meerkerk

Een levensverhaal

Amino Alliance is het gedachtengoed van Diederik van Nederveen Meerkerk en is door de onmisbare hulp van zijn oom Prof. Dr. Arne van der Gen tot stand gekomen. Dit unieke product is op wetenschappelijk onderzoek gebaseerd. Amino Alliance ondersteund het bloedvatensysteem in het lichaam en daardoor ook de levensfuncties die daarvan afhankelijk zijn.

Diederik heeft als zeezeiler de wereld verkend en is al op 18-jarige leeftijd vanuit Frankrijk naar Guadaloupe gezeild. Eerst op een wedstrijdjacht en later vanuit Tenerife op een groot jacht van een Amerikaanse zakenman. Deze Amerikaan vertelde over hoe de Amerikaanse cultuur veelal is gebaseerd op de individuele inzet en “Dream” van hen die het aandurven. “Je mag daar je hoofd boven het maaiveld uitsteken zonder met nijd en afgunst te worden teruggefloten.” Dat gaf de jonge Diederik enorme motivatie, waardoor hij na het afmaken van zijn opleiding al snel besloot om als acteur en model bij audities in Hollywood naar binnen te lopen. Zijn “Go-Getter” houding beviel een slimme filmproducer, die hem na een ongebruikelijke afloop van de auditie de “Guest Star”, een rol gaf in Acapulco HEAT, een TV serie van het B-movie gehalte. Voor Diederik was het een ongelooflijke ervaring om te zien hoe het er op een Amerikaanse filmset, dan wel op locatie in Mexico, aan toegaat.

Het James Bond-achtige verhaal ging gepaard met veel actie, explosies en ontmoetingen met mooie dames. De vriendschappen die door het acteren – maar ook door het modellen werk dat hem ook steeds vaker werd aangeboden – ontstonden, gaf hem een nieuwe blik op de aard en wijze van de acteurs en modellen. Hun ‘beauty tips’ – waarvan hij er zelf ook een aantal overnam – hielpen vroegtijdig veroudering van zijn huid te voorkomen.

Het waren vooral de inzichten die hij kreeg van movie stars zoals Arnold Schwarzenegger, Toni Curtis, Lou Ferringo, Andy Garcia, Liam Neeson, Sharon Stone, Bo Derek en American Gladiator star Erika Andersch, met wie hij een relatie begon.

Erika Andersch was de eerste vrouw die hem de wereld van vrouwelijke spiermassa, snelheid en enorme discipline liet zien. “Nadat Arnold Schwarzenegger ons aan elkaar voorstelde, ontstond er direct een sterke vriendschap die tot op heden nog steeds in stand is gebleven. Ik heb enorm veel aan haar raad en inzichten gehad.”

Na veel stuntwerk en meer acteerwerk in o.a. Cyberzone, Murphy Brown (guest star), maakte Diederik zijn eigen film: Mr. Atlas, een film voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Mr. Atlas was jarenlang op ShowTime, HBO en The Movie Channel te zien.

Daarna kreeg Diederik nog een rol in Sun Storm, waarna hij besloot zich op het bouwen van een eigen bedrijf te gaan richten.

Korte videocompilatie Diederik

Diederik als zeezeiler

Met Elle Macpherson – The Body

Met Liam Neeson

De Speelfilm Mr. Atlas

Met Arnold Swarzenegger

Met Wim Hof – The Iceman

Als model voor Hugo Boss

De weg naar Amino Alliance

In tegenstelling tot het acteren, gaf het Diederik meer voldoening om mensen met hun gezondheid te helpen. Zijn drang voor avontuur bleef hij uit het zeezeilen halen. Onlangs maakte hij een reis door het Caribisch gebied met zijn zusjes en vrienden, via de Antillen naar Cuba en daarna rond de Zweedse eilanden.

Hij sprak met veel deskundigen, zoals ook visionair Wim Hof, ook wel  bekend  als ‘The Ice Man’ man. Wim ontwikkelde ademhalingstechnieken, waardoor hij tot ongekende prestaties in staat bleek te zijn. Diederik gebruikt inmiddels zelf ook delen van deze techniek. Naast ‘The Ice Man’ sprak Diederik met experts op het gebied van vasten en mindset: meditatietechnieken met wetenschappelijke ondersteuning.

De vriendschap met onder andere filmster Arnold Schwarzenegger, die in 1992 begon, geeft Diederik een uniek beeld van het ouderdomsproces waaraan ook die filmheld niet ontkomt. De methodes, de aftakeling en de begrenzingen waaraan alle levende wezens blootstaan, zijn voor een groot deel afhankelijk van de bloedsomloop. Iets wat door de meeste anti-aging experts wordt bevestigd.

Toen Arnold Diederik’s vraag: “Do you know any supplements that are proven to work and healthy for you” beantwoordde met: “If it is not scientifically proven, don’t spend money on it”, besloot Diederik serieus naar een weg te zoeken die daar antwoord op geeft. Al snel bleek dat er bijna geen supplementen bestaan die wetenschappelijk bewezen zijn en waar een wetenschapper aan verbonden is. Nogal een verbazende gewaarwording in een wereld waar door de fabrikanten de meest prachtige beloftes worden gedaan.

De speurtocht die volgde leidde naar drie Nobelprijswinnaars, die hadden bewezen dat via de omvorming van L-arginine naar stikstofoxide de bloedvaten ontspannen.

Hier vind je meer informatie over een van deze Nobelprijswinnaars, Dr. Robert Furchgott.

Met die informatie was het mogelijk om zijn oom, Prof. Dr. Arne van der Gen, te inspireren om een uniek en op wetenschappelijke studies gebaseerd product te ontwikkelen, dat helpt de bloedvaten hun jeugdige elasticiteit te behouden en daardoor alle lichaamsfuncties ondersteunt. Door de studies en werkzaamheid van Amino Alliance blijft Prof. Dr. van der Gen dan ook verbonden aan het product Amino Alliance, zoals dit nu via deze website te verkrijgen is. We zijn ervan overtuigd dat u zich beter gaat voelen zodra u met dit product begint.

Direct bestellen?

Kies een Herhaalgemak bestelling die bij jou past, maandelijks opzegbaar!

Ervaringen

Deze kun je lezen op onze reviewpagina.
We stellen het op prijs als je daar je ervaring met ons wilt delen.

Tijdelijke aanbieding!

Bij het plaatsen van een Herhaalgemak bestelling wordt er de eerste maand géén verzendkosten in rekening gebracht.
BESTEL NU!
close-link
Click Me