Voordeliger bij kwartaalafname

Gratis verzending vanaf € 125,-

Niet tevreden? Geld terug!

Em. Prof. Dr.

Arne van der Gen

Emeritus Professor Arne van der Gen, Dr.
in de Organische Chemie


Het komt eigelijk nooit voor dat er een echte wetenschapper is die zijn naam verbind met een online verkrijgbaar product dat de slaap en de functie van de bloedvaten zo goed ondersteund, dat er zelfs onder de Hollywood stars over gesproken wordt.

Wat bezielde Em. Prof. Dr. Arne van der Gen om na een decennia lange carrière bij o.a. Naarden Chemicals (nu Givaudan), twee jaar onderzoek in de VS en jarenlang lesgeven aan de Universiteit van Leiden, op latere leeftijd zijn naam te verbinden aan dit product? Wellicht heeft het ermee te maken dat de onderliggende wetenschap zowel door Nobelprijs winnaars is bewezen, als door gebruikers wordt geliefd.

Waarom gebeurt dit eigelijk nooit? Die vraag hield ons bezig en het antwoord was daarom extra verbazend.

Wat snel duidelijk werd, is dat wetenschappers volgens strenge maatstaven werken. Op basis van bewijsvoering zullen zij iets wel- of niet aanvaarden. Dat geeft dus een hoop om over na te denken, want het zou de verkoop van producten enorm helpen om met een serieuze wetenschapper in verbinding te staan. En de reden dat dit zelden gebeurt, is omdat dit natuurlijk de carrière van deze serieuze wetenschapper zou kunnen schaden.

Ook onder de wetenschappers zijn er enorme verschillen. Niet veel hebben zoals Em. Prof. Dr. Arne van der Gen meer dan 200 artikelen geschreven voor wetenschappelijke publicaties. Hij is daarbij nog eens eigenaar van 8 patenten. De relatie tussen Em. Prof. Dr. Arne van der Gen en Amino Alliance is daarom iets om trots op te zijn en geeft veel gebruikers de zekerheid die zij verdienen.

 

 

Em. Prof. Dr. Arne van der Gen

Dit zegt Em. Prof. Dr. Arne van der Gen er zelf over:

Diederik attendeerde mij op het interessante onderwerp ‘Arginine’, waarna ik de (zeer uitgebreide) literatuur ben gaan bestuderen. Veel was geschreven door onderzoekers die weinig van chemie afwisten. Echter bleven er, door het kaf van het koren te scheiden, een aantal belangwekkende artikelen over.

De behaalde resultaten met het onderzoek van L-arginine waren zeer wisselend. Soms werd er een effect gevonden, soms niet. Naar mijn mening had dit te maken met de manier waarop het L-arginine was toegediend. Ik besloot dit verder te onderzoeken en kwam tot de conclusie dat hiervoor twee redenen zijn aan te wijzen:

  • L-arginine is een basisch aminozuur. Voor een goede membraan passage is het noodzakelijk om het in een neutrale vorm aan te bieden. Het door ons gebruikte L-arginine L-pidolaat is zo’n geschikte neutrale vorm.

  • Om een gunstige werking van L-arginine te krijgen, is het noodzakelijk dat hulpstoffen aanwezig zijn. L-glutamine en L-lysine blijken in de literatuur hiervoor geschikt.

Verder heb ik onderzocht welke hoeveelheden er nodig zijn om de optimale werking te bereiken. In de huidige vorm zoals we Amino Alliance hebben samengesteld, wordt het beste resultaat verkregen.

Direct bestellen?

Kies een Herhaalgemak bestelling die bij jou past, maandelijks opzegbaar!

Ervaringen

Deze kun je lezen op onze reviewpagina.
We stellen het op prijs als je daar je ervaring met ons wilt delen.

Tijdelijke aanbieding!

Bij het plaatsen van een Herhaalgemak bestelling wordt er de eerste maand géén verzendkosten in rekening gebracht.
BESTEL NU!
close-link
Click Me