Fit Amino

Wanneer u op werkdagen voor 16:00 uur besteld, wordt het de volgende dag bezorgd. Bezorgdagen zijn op dinsdag tot en met zaterdag. Wanneer u gebruik maakt van ons Herhaalgemak, ontvangt u de zending op dezelfde datum exact een maand of 3 maanden later (kwartaal), tenzij dit in een weekend valt.

Het formaat van de brievenbusverpakking kan variëren, afhankelijk van het aantal producten dat u heeft besteld. het formaat is 38 x 26,5 x 3,2 cm groot voor zowel de maand als de kwartaalverpakking. Bij meerdere dozen is het een veelvoud van deze maat.

Uw pakket wordt verzonden via de pakketdienst. Hiervan ontvangt u een Track en Trace code per e-mail, zodat u het pakket kunt volgen. U ontvangt de code per e-mail wanneer het pakket vanuit ons magazijn vertrekt richting het sorteercentrum.

Helaas kunnen wij door deze verzendmethode geen opties aanbieden zoals levering via een afhaalpunt, extra instructie voor de bezorger of afleveren op een ander adres. De ervaring leert dat, indien u niet aanwezig bent, de bezorger het pakket bij de buren bezorgt of bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt achterlaat. Deze informatie vindt u dan weer via de Track en Trace code.

Retourneren is mogelijk wanneer de inhoud is blootgesteld aan weersinvloeden of de inhoud door stootschade is beschadigd. U kunt dan contact met ons opnemen via klantenservice@amino-alliance.nl en u ontvangt dan instructies over de wijze van retourneren. Onze e-mail wordt op werkdagen binnen uiterlijk binnen 24 uur beantwoord.

De verzendkosten bedragen voor zowel de maandverpakking als de kwartaalverpakking € 3,95. De eerste maand worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Bij bestellingen boven de € 150,- worden er nooit verzendkosten in rekening gebracht.

Fiona

Ik heb het getest voor een half jaar en slaap nu enorm diep. En ik heb haarextensions, mijn haar was heel dun. Maar mijn haar groeit nu enorm en ik denk dat dit voor veel vrouwen een fantastisch product is.

Ina

Ik gebruik nu een aantal maanden Amino Alliance en voel mij veel energieker. Ook merk ik dat mijn haar en nagels sneller groeien. Het blijkt goed te zijn voor de vorming van collageen en verjongen willen we natuurlijk allemaal!

Tibor

Ik gebruik het na het sporten en voel dat Amino Alliance mijn natuurlijke energie activeert, hierdoor veel ik mij nog sterker en herstel ik sneller.

Andy 82 jaar

Met Amino Alliance heb ik nog meer energie. Ik was met golfen teruggevallen naar 9 holes, maar kan er nu weer 18 achter elkaar doen.

Rody

Sinds ik Amino Alliance gebruik heb ik het gevoel dat ik veel meer zuurstof krijg. Echt een wondermiddel!

Hierboven enkele positieve reviews. Om een onafhankelijk oordeel te vellen adviseren wij alle reviews te lezen op onderstaande link van NederlandReview.