Fit Amino

Veelgestelde vragen & antwoorden

Heb je andere vragen dan in de onderstaande lijst? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor algemene informatie staan wij je graag te woord op 085-0270218. Ook kun je de vraag sturen naar klantenservice@amino-alliance.nl, we reageren dan zo spoedig mogelijk!

Wat is er zo speciaal aan het Amino Alliance® supplement?

Amino Alliance® bevat vitamine C (Calcium ascorbaat) daarnaast zijn verschillende essentiële en semi-essentiële Aminozuren toegevoegd.
Het product is glutenvrij, koosjer, Halal, niet genetisch gemanipuleerd en 100% Vegan.

Wat houdt een Herhaalgemak bestelling precies in?

Wanneer je bij het bestellen voor Herhaalgemak kiest kom je nooit zonder Amino Alliance® te zitten. Betaling gaat per automatische incasso, hier heb je dan ook geen omkijken naar. Vervolgens zorgen we dat je elke maand of elk kwartaal, als je dit hebt ingesteld, je pakket tijdig in de brievenbus ontvangt.

Beide verpakkingen zijn per maand opzegbaar en je betaalt de eerste maand geen verzendkosten.

Ook de kwartaalverpakking past door de brievenbus, hier hoef je dus niet voor thuis te blijven. Bij een jaarbestelling ontvang je voorraad voor ruim 12 maanden maar betaal je er maar 11. Hiermee heb je gelijk het meest voordelige pakket.

Wanneer kan ik Amino Alliance® het beste innemen?

We adviseren om Amino Alliance® kort voor het naar bed gaan in te nemen het liefst op een lege maag opgelost in een half glas lauw water. Probeer de laatste twee uur voor het slapen gaan niets meer te nuttigen.

Kan ik Amino Alliance® gebruiken naast andere supplementen en medicijnen?

Amino Alliance® kan men naast supplementen zoals magnesium, vitamine-D, Omega-3 enz. gewoon gebruiken. Wij raden aan dat iedereen die medicijnen inneemt de eerste week dagelijks met een half zakje Amino Alliance® begint. Wanneer het lichaam aan Amino Alliance® gewend is, kan tot een heel zakje worden overgegaan. Het is ook mogelijk om ‘s-ochtends een half zakje extra in te nemen. Raadpleeg bij twijfel altijd uw arts.

Inname overdag: kan ik het voor het sporten innemen?

Amino Alliance® kan ook voor het sporten worden ingenomen. Voor sporters adviseren we om het een half uur voor het sporten in te nemen.

Hoe lang kan ik Amino Alliance® innemen?

Er is geen reden bekend waarom je met de inname zou moeten stoppen. Het product is glutenvrij, koosjer, Halal, niet genetisch gemanipuleerd en 100% Vegan. Als u toch de inname wilt onderbreken, neem het dan bijvoorbeeld acht weken achter elkaar en neem dan een pauze van twee weken.

Afbeelding

Fiona

Ik heb het getest voor een half jaar en ben enorm tevreden. Het is een fantastisch product en ik heb ook veel mensen uit mijn kennissenkring Amino Alliance aanbevolen.

Ina

Ik gebruik nu een aantal maanden Amino Alliance en voel mij veel energieker. Het blijkt goed te zijn voor de vorming van collageen en verjongen willen we natuurlijk allemaal!

Tibor

Ik gebruik het met sporten en voel dat Amino Alliance mijn natuurlijke energie activeert, ook is mijn concentratie en focus verbeterd.

Andy 82 jaar

Met Amino Alliance heb ik nog meer energie. Ik was met golfen teruggevallen naar 9 holes, maar kan er nu weer 18 achter elkaar doen.

Rody

Sinds ik Amino Alliance gebruik heb ik het gevoel dat ik veel meer energie krijg. Voor mij is het echt een wondermiddel!

Hierboven enkele positieve reviews. Om een onafhankelijk oordeel te vellen adviseren wij alle reviews te lezen op onderstaande link van NederlandReview.