Fit Amino

Veelgestelde vragen & antwoorden

Ben je op zoek naar een product dat je helpt met het verbeteren van je algehele gezondheid en daardoor ook het immuunsysteem? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer je simpelweg meer informatie wilt staan wij je graag te woord! Wij zullen je zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien!

Wat is er zo speciaal aan het Amino Alliance supplement?

Amino Alliance bevat stoffen die het niveau van stikstof in het bloed (NO) en de afgave van groeihormonen ondersteunen. Dit heeft een bevorderende werking op de slaap, mentale alertheid en geheugen, terwijl het ook de lichamelijke prestaties en algeheel welbehagen verbeterd. Je voelt je gewoon goed zodra je ermee begint!

Hoe lang duurt het voor ik iets van de goede eigenschappen van Amino Alliance merk?

Zoals bij alle producten zal de werking van Amino Alliance per persoon variëren. In het algemeen ondervindt men direct effect na het innemen van Amino Alliance omdat het voor de gemiddelde mens is samengesteld. Merkt u na een paar dagen nog geen verschil dan kan de dosis worden verhoogd tot 2 zakjes per dag gedurende bijvoorbeeld 3 dagen. Gebruikers hebben er ook baat bij wanneer er ’s-ochtends een half zakje wordt ingenomen. Er zijn geen negatieve bijwerkingen en het product is 100% Vegan en Glutenvrij!

Wat houdt een Herhaalgemak bestelling precies in?

Wanneer je bij het bestellen voor Herhaalgemak kiest kom je nooit zonder Amino Alliance te zitten. Betaling gaat per automatische incasso, hier heb je dan ook geen omkijken naar. Vervolgens zorgen we dat je elke maand of elk kwartaal, als je dit hebt ingesteld, je pakket tijdig in de brievenbus ontvangt.

Beide verpakkingen zijn per maand opzegbaar en je betaalt de eerste maand geen porto.

Ook de kwartaalverpakking past door de brievenbus, hier hoef je dus niet voor thuis te blijven. Hiermee heb je gelijk het meest voordelige pakket.

Beïnvloedt Amino Alliance mijn immuniteit?

Amino Alliance heeft door het stikstofmonoxide gehalte (NO) in het bloed te verhogen een positief effect op het immuunsysteem. Van nature vormt het lichaam stikstofdioxide uit L-arginine, maar dit vermogen neemt na de groeifase langzaam af. Door deze functie weer op gang te brengen, ondersteunt Amino Alliance dus vele lichaamsfuncties, waaronder slaap. Goede slaap is van cruciaal belang voor het immuunsysteem.

Wat zijn de effecten van Amino Alliance op mijn nachtrust?

Amino Alliance ondersteunt de slaap en daardoor het herstel van het gehele lichaam. Veel mensen gebruiken Amino Alliance juist om hun slaap te verbeteren. Je zal dieper gaan slapen en daardoor uitgerust wakker worden. In enkele gevallen is het goed om de dosis even een dag of drie met de helft te verminderen om het lichaam tijd te geven om eraan te wennen. Daarna kan gewoon de hele dosis worden ingenomen. Merk je nog weinig verschil dan raden we aan om korte tijd 1,5 of 2 zakjes voor het slapen gaan in te nemen.

Mijn libido is sterker, hoe kan dit?

Het verhogen van stikstof in het bloed kan de doorbloeding van het gehele gehele lichaam bevorderen, dus de actieve intimiteiten van zowel de man als de vrouw worden optimaal ondersteund.

Ik ben erg actief en zeer sportief, kan Amino Alliance mijn prestatie verbeteren?

De actieve ingrediënten van Amino Alliance kunnen het herstel na sport versnellen door de verbeterde bloedstroom die het veroorzaakt. Atleten die Amino Alliance gebruiken spreken van duidelijke vermindering van spierpijn, vervroegd herstel en soms zelfs van gehele afwezigheid van spierpijn.

Hoe komt het dat ik sneller herstel na inname van Amino Alliance?

De verhoogde doorbloeding leidt tot snellere afvoer van afval en toediening van voeding stoffen. Ook stimuleert een stijging van de hormoonfunctie het herstel en veroorzaakt een vertraging van het verouderingsproces. Ook is er een duidelijke toename van spiermassa zichtbaar.

Ik ben nog niet volgroeid, is het product ook voor mij geschikt?

Door de hormonale werking van Amino Alliance heeft het gebruik van Amino Alliance voor jeugdigen weinig effect. Tijdens de groei speelt het Groeihormoon (GH) een belangrijke rol vanaf de geboorte tot de leeftijd van circa 21/23 jaar. Dit hormoon wordt in deze periode op natuurlijke wijze aangemaakt. De inname van Amino Alliance is daarom voor deze groep niet nodig tenzij je het gebruikt als actieve sporter.

Wanneer kan ik Amino Alliance het beste innemen?

Te allen tijde. Voor een optimaal resultaat van de verjongende werking kun je echter het beste Amino Alliance circa twee uur na de avondmaaltijd en vlak voor het naar bed gaan innemen met een half glas lauw water. Probeer de laatste twee uur voor het slapen gaan niets meer te nuttigen.

Zijn er gevolgen door de inname van Amino Alliance te stoppen?

De voordelen van de consumptie van Amino Alliance verdwijnen door te stoppen. De ingrediënten van Amino Alliance veroorzaken geen Bio-Feedback cyclus in het lichaam en veroorzaken dus geen verschijnselen na het stoppen, behalve dat u zich wellicht niet zo verkwikt meer voelt.

Kan ik Amino Alliance gebruiken naast andere supplementen en medicijnen?

Amino Alliance is als mengsel van verschillende aminozuren een ‘werkzame stof’ die in het lichaam veranderingen teweeg kan brengen. Supplementen zoals magnesium vitamine-D, Omega-3 enz. kan je er gewoon naast blijven gebruiken. Wij raden aan dat iedereen die medicijnen inneemt de eerste week dagelijks met een half zakje Amino Alliance begint. Wanneer het lichaam aan de positieve effecten van Amino Alliance gewend is, kan tot een heel zakje worden overgegaan. Veel mensen hebben er ook baat bij wanneer ’s-ochtends en ’s-avonds een half zakje wordt ingenomen. Amino Alliance zal in veel gevallen het effect van uw medicamenten versterken, dus raadpleeg bij twijfel altijd uw arts.

Wat kan ik van Amino Alliance verwachten bij het sporten?

In het algemeen spreken gebruikers van diepere slaap en herstel na het sporten of lichamelijke inspanning. Amino Alliance versnelt de assimilatie van melkzuur en verminderd daardoor spierpijn, terwijl het ook de waakzaamheid verhoogd.

Zijn er allergische reacties op Amino Alliance?

Afhankelijk van uw lichamelijke/medische toestand leidt het tot een verbeterde orgaanfunctie. Uw lichaam kan hierdoor gaan veranderen wanneer u Amino Alliance gebruikt. Het is goed om uw arts te raadplegen als u iets ongewoons voelt wat langer dan een week aanhoudt of wanneer u bloeddrukmedicatie gebruikt. U zou met 3 dagen tot 1 week met een halve dosis kunnen beginnen, om het lichaam te laten wennen aan het product.

Heeft Amino Alliance een negatief effect op mijn hormonale huishouding?

Amino Alliance heeft een hormonaal balancerend effect, het beïnvloedt de menstruatie niet.

Hoe komt het dat ik beter slaap en verkwikt wakker wordt na het innemen van Amino Alliance?

De ingrediënten van Amino Alliance verhogen de vorming van stikstof, waardoor het stikstofgehalte in het bloed toeneemt. Er ontstaat een ondersteunende werking van het bloedvatensysteem in onder andere de hersenen. Het heeft het tegenovergestelde effect van cafeïne. Een goede nachtrust heeft uiteraard een verkwikkende werking op lichaam en geest.

De natuurlijke verhoging van het menselijk groeihormoon die veroorzaakt wordt, vertraagt het verouderingsproces. Amino Alliance ondersteunt het proces van metabolisme wat positieve gevolgen heeft voor de energie, het uithoudingsvermogen en de snelheid. Ook is een toename van spiermassa aangetoond, hetgeen een grotere verbranding van vetmassa tot gevolg heeft. Dit gebeurt echter alleen na een regelmatige inname gedurende enkele maanden.

Zijn er bekende neveneffecten?

Amino Alliance heeft werkzame, onschadelijke ingrediënten die bij een overdosis alleen een lichte hoofdpijn kunnen veroorzaken. De hoofdpijn gaat weg en om een herhaling te voorkomen is een verminderde dosering aan te raden.

Kan Amino Alliance tijdens zwangerschap worden ingenomen?

Zoals met veel actieve stoffen het geval is, raden wij het niet aan om Amino Alliance tijdens de zwangerschap in te nemen. Bespreek het met uw dokter indien u toch met het gebruik wil doorgaan.

Inname overdag: kan ik het voor het sporten innemen?

Ja, in principe wel voor extra aminozuren en energie. In dat geval adviseren wij om het een half uur voor het sporten in te nemen. Wanneer Amino Alliance gebruikt wordt als een Pre-Workout, zal het niet de anti-aging effecten veroorzaken die bij het avondprotocol wel van kracht zijn. De Pre-Workout is dus geen vervanging voor het avondprotocol.

Ik heb een koortslip, kan L-arginine dit opwekken?

Amino Alliance heeft L-lysine toegevoegd om onder andere de reactie op het Herpes virus (o.a. koortslip, gordelroos en genitalis) succesvol tegen te gaan. Als je ondanks alles toch een toename van de klachten ervaart, dan kan je 3 gram extra L-lysine per dag nemen. Dit is online eenvoudig te bestellen.

Ook is het bij deze klachten verstandig om de dagelijkse dosis Amino Alliance niet te overschrijden of in het begin met een half zakje te starten.

Hoe lang kan ik Amino Alliance innemen?

Amino Alliance bevat stoffen die het lichaam aanvullen, stoffen die na de volgroeiing niet meer door het lichaam voldoende worden aangemaakt. Daarom is er geen reden bekend waarom u ooit met de inname zou moeten stoppen. Als u toch de inname wilt onderbreken, neem het dan acht weken achter elkaar en dan twee weken niet.

Afbeelding