Fit Amino

Wat is Amino Alliance®?

Amino Alliance® is een mix van stoffen, waaronder L-arginine L-pidolaat, L-glutamine, L-lysine.HCl, Palatinose (isomaltulose), Calcium ascorbaat en een natuurlijke smaak modulator. Het wordt beschouwd als een natuurlijk supplement. Daarnaast is het Koosjer, Halal, niet genetisch gemanipuleerd, glutenvrij en 100% Vegan!

Verbeterde formule
Dankzij de toevoeging Calcium ascorbaat:

Wat maakt Amino Alliance® bijzonder?

Amino Alliance® is een samenstelling die zorgvuldig is onderzocht door Prof. Dr. Arne van der Gen specialist in de organische chemie. Ook is er op gelet dat de hoeveelheid per ingrediënt nooit de maximale hoeveelheid overschrijdt die door de overheid is aanbevolen.

De gezondheidsclaims die hiernaast vermeld staan zijn wetenschappelijk bewezen voor vitamine C dat wij hebben toegevoegd in de vorm van Calcium ascorbaat. Deze bewezen voordelen zijn onder meer het activeren van je natuurlijke energie, het helpt het immuunsysteem, het is goed voor botten en kraakbeen, het is van belang voor de vorming van collageen en gunstig voor de bloedvaten en voor elastische aderen.

Activeert je natuurlijke energie
Helpt het immuunsysteem
Goed voor botten en kraakbeen
Van belang voor vorming van collageen
Goed voor het concentratievermogen
Speelt een belangrijke rol voor het functioneren van het zenuwstelsel
Gunstig voor de bloedvaten en voor soepele en elastische aderen

Vitamine C (calcium ascorbaat)

Bij Amino Alliance® omarmen we de kracht van Calcium ascorbaat: een vorm van vitamine C. Onze focus ligt op het benutten van de voordelen van deze vitamine, die via de voeding wordt ingenomen en essentieel is voor het behoud van een gezond lichaam. Amino Alliance® kan daar een aanvulling op zijn. Daarnaast levert het 19% van de referentiewaarde (80 mg) van vitamine C. Dit voldoet aan de 15% die benodigd is voor de toegestane gezondheidsclaims. De genoemde gezondheidsclaims zijn wetenschappelijk bewezen.

Bescherming

Vitamine C (Calcium ascorbaat) is een antioxidant die je lichaamscellen beschermt tegen schade door vrije radicalen. Deze vitamine ondersteunt ook de vorming van collageen. Wat bijdraagt aan het behoud van gezonde botten, bloedvaten en huid.

Energie

Deze vitamine draagt bij aan de energieproductie die je uit voedingsstoffen haalt en ondersteunt de opname van ijzer, wat helpt vermoeidheid te verminderen.

Doe net als veel van onze tevreden gebruikers

Wanneer je bij het bestellen voor Herhaalgemak kiest kom je nooit zonder Amino Alliance® te zitten. Betaling kan per automatische incasso, hier heb je dan ook geen omkijken naar. Vervolgens zorgen we dat je elke maand of elk kwartaal, als je dit hebt ingesteld, je pakket tijdig in de brievenbus ontvangt.

Beide verpakkingen zijn per maand opzegbaar en je betaalt de eerste maand geen verzendkosten. Ook de kwartaalverpakking past door de brievenbus, hier hoef je dus niet voor thuis te blijven. Bij een jaarbestelling ontvang je voorraad voor ruim 12 maanden, maar betaal je er maar 11. Hiermee heb je gelijk het meest voordelige pakket.

Ondersteuning

Met Amino Alliance® profiteer je van de voordelen van Vitamine C (calcium ascorbaat). Onze formule is ook vriendelijk voor je maag en gebit.

Daarnaast maken we gebruik van essentiële en semi-essentiële amino zuren

Arginine is een semi-essentieel aminozuur in het menselijk lichaam. Arginine zit veel in chocolade, pinda’s, champignons, diverse zaden en noten en in graanproducten.

Lysine is een essentieel aminozuur en zit onder andere in kaas, eieren, melk, vlees, witte en bruine bonen, gevogelte en tarwe.

Glutamine is een essentieel aminozuur en komt in de voeding voor in de vorm van glutaminezuur. Wei-eiwit, vlees, vis, bonen en noten zijn rijk aan glutaminezuur.

Isomaltulose is geen aminozuur maar het heeft wel een belangrijke eigenschap. Het is een polyol (zoetstof) die hoofdzakelijk om zijn suikerachtige fysische eigenschappen wordt gebruikt.

Gebruiksaanwijzing

Toepassing
Amino Alliance® voorziet het lichaam van extra aminozuren. Daarnaast levert het 19% van de referentiewaarde (80 mg) van vitamine C  (calcium ascorbaat). Dit voldoet aan de 15% die benodigd is voor de toegestane gezondheid claims.

Los een zakje op in een half glas lauw water en neem het ongeveer rond bedtijd in op een lege maag. Bij voorkeur 2 uur voor het slapen gaan niets meer nuttigen.

Ingrediënten: L-arginine L-pidolaat, L-glutamine, L-lysine.HCl, vitamine C (calcium ascorbaat dihydraat), Palatinose (isomaltulose) en een natuurlijke smaak modulator.

Voedingssupplement: Amino Alliance® is geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Bewaar het droog en koel.

Dit product is vrij van allergenen, Koosjer, Halal, niet genetisch gemanipuleerd, glutenvrij en 100% vegan.

Neem contact op als je vragen hebt met: klantenservice@amino-alliance.nl

Supplement feiten

Porties per zak: 32 zakjes (maand) of 96 zakjes (kwartaal)

Portiegrootte: 8,49 gram (1 zakje)

Per zakje % dagelijkse waarde

Koolhydraten: 4.3 gram 1,6% *

Calorieën: 32,4

Ingrediënten: 8,49 gram

L-arginine L-pidolaat, L-glutamine, L-lysine.HCl, calcium ascorbaat dihydraat, Palatinose (isomaltulose) en een natuurlijke smaak modulator.

* Gebaseerd op de dagelijkse voedingswaarden van 2000 calorieën.

Afbeelding

Fiona

Ik heb het getest voor een half jaar en ben enorm tevreden. Het is een fantastisch product en ik heb ook veel mensen uit mijn kennissenkring Amino Alliance aanbevolen.

Ina

Ik gebruik nu een aantal maanden Amino Alliance en voel mij veel energieker. Het blijkt goed te zijn voor de vorming van collageen en verjongen willen we natuurlijk allemaal!

Tibor

Ik gebruik het met sporten en voel dat Amino Alliance mijn natuurlijke energie activeert, ook is mijn concentratie en focus verbeterd.

Andy 82 jaar

Met Amino Alliance heb ik nog meer energie. Ik was met golfen teruggevallen naar 9 holes, maar kan er nu weer 18 achter elkaar doen.

Rody

Sinds ik Amino Alliance gebruik heb ik het gevoel dat ik veel meer energie krijg. Voor mij is het echt een wondermiddel!

Hierboven enkele positieve reviews. Om een onafhankelijk oordeel te vellen adviseren wij alle reviews te lezen op onderstaande link van NederlandReview.