Waarom de uitspraak "Amino Alliance is onzin" een vergissing is: De ware voordelen uitgelicht

Ondanks het toegenomen gebruik van de zoekterm “Amino Alliance is onzin”, willen we graag aanstippen waarom deze interpretatie een misvatting is en hoe Amino Alliance werkelijke positieve resultaten kan leveren.

Het supplement Amino Alliance werd ontwikkeld door Diederik van Nederveen en zijn oom, Em. Prof. Dr. Arne van der Gen, na een grondige analyse van de verschillende bestanddelen. Het product dat bestaat uit Calcium ascorbaat en diverse aminozuren, ziet men als toegankelijk voor iedereen.

Sinds de invoering in Amerika in 2009 bleek Amino Alliance enorm succesvol met talloze tevreden gebruikers. De Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA) geeft voor Calcium ascorbaat, een Vitamine-C, wetenschappelijk bewezen gezondheidsclaims. Tevens is Amino Alliance goedgekeurd voor het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT) samen met de Dopingautoriteit is bevestigd dat topsporters het ook mogen gebruiken.

 

Er zijn talrijke gezondheidsvoordelen gekoppeld aan Amino Alliance zoals de activering van natuurlijke energie, ondersteuning aan het immuunsysteem, bevordering van bot- en kraakbeengezondheid en concentratievermogen. Men vermeldt ook dat het significante functies vervult binnen ons zenuwstelsel en weldadig werkt op soepelere bloedvaten en elastische aderen.

 

Het product wordt regelmatig getoond op televisie, zoals bij het RTL4-programma Nederland Ontdekt. Amino Alliance bevat belangrijke ingrediënten zoals Calcium ascorbaat, een hoogwaardige vitamine, en Arginine, een semi-essentieel aminozuur. Naast dat het product glutenvrij is, is het tevens koosjer, halal gecertificeerd, niet genetisch gemanipuleerd en 100% vegan.

 

Foutieve opvatting of vage informatie:

De bewering “Amino Alliance is onzin” kan voortkomen uit misverstanden of incorrecte informatie. Het is van cruciaal belang om dit soort valse ideeën te ontkennen door de wetenschappelijke basis en vele voordelen van dit supplement aan te geven.

 

Traffic en aandacht zijn essentiële elementen voor iedere website die producten of diensten willen verkopen. Sommige personen in dezelfde branche proberen bezoekers aan te trekken door herhaaldelijk ten onrechte klachten in te dienen bij de Reclame Code Commissie (RCC), om vervolgens alles wat met de zaak gerelateerd is op hun website of Facebookpagina te plaatsen.

Dit levert vanzelfsprekend zekere aandacht op gezien de reputatie van RCC. Echter wordt deze informatie alleen gebruikt om bezoekers naar concurrerende websites te leiden.

Er wordt niet gesproken over geschrapte zaken wegens overtredingen tegen RCC reglementen, noch wanneer een zaak verloren wordt of wanneer tegenpartijen niets hoeven bij te stellen.

 

Op HappyHealthy.nl gaat oprichter Oscar Helmstäter in op de ‘facts and figures’ van hoe sommige personen pogingen ondernemen om de publieke opinie voortijdig te beïnvloeden.

Hoe Rob van Berkel de Reclame Code al 10 Jaar Misbruikt voor Zakelijk Gewin

 

Onderbouwde wetenschappelijke formulering:

Amino Alliance werd samengesteld na een grondig wetenschappelijk onderzoek, en het product zelf levert essentiële aminozuren die gunstig zijn voor onze algehele gezondheid. Het is belangrijk om te begrijpen dat deze aminozuren significante voordelen kunnen bieden voor verschillende aspecten van onze gezondheid.

 

Wanneer we spreken over “wetenschappelijk bewezen”, impliceert dit dat er observaties werden gebruikt om een hypothese of theorie te valideren (verificatie) of te weerleggen (falsificatie). Theorieën worden niet per se afgeschreven bij de eerste tegenwerping; eerder wijzigen ze theoretisch perspectief, wat men dan ook ‘paradigmaverschuiving’ noemt.

Wetenschappelijke evidentie komt meestal voort uit vergelijkingsonderzoeken waarbij grote groepen mensen met gelijkaardige kenmerken vergeleken worden met anderen die deze kenmerken niet hebben. In tegenstelling tot wiskundige bewijzen, betekent één enkel wetenschappelijk bewijs niet meteen dat iets waar of onwaar is. Wetenschapsvorming eindigt meestal in werkmodellen van een waargenomen realiteit.

Het is evenzeer essentieel om te begrijpen dat wetenschap een continu proces is. Alles kan steeds weer in vraag worden gesteld. Pas als aan al deze voorwaarden is voldaan, kan iets als wetenschappelijk bewezen worden beschouwd.

 

Em. Prof. Dr. Arne van der Gen schreef meer dan 200 artikelen voor wetenschappelijke publicaties en heeft 8 patenten op zijn naam staan, wat vrij uitzonderlijk is onder wetenschappers. Het verband tussen Em. Prof. Dr. Arne van der Gen en Amino Alliance is ontstaan uit gezamenlijke trots.

 

Echte gebruikerservaringen:

Het benadrukken van echte gebruikerservaringen met behulp van Amino Alliance helpt deze onjuiste perceptie te bestrijden.

Op de website https://nederlandreview.nl wordt Amino Alliance door de gebruikers beoordeeld met een gemiddelde score van 8,8 waarbij 91,3 % tevreden genoeg is om opnieuw aan te kopen.

 

Betrouwbaarheid en Ondersteuning:

Amino Alliance maakt gebruik van essentiële en semi-essentiële aminozuren zoals Calcium ascorbaat (hoogwaardige vitamine C), Arginine (semi-essentieel aminozuur), Lysine (de bouwstenen voor proteïnesynthese in het menselijk lichaam).

Het bevat ook het essentiële aminozuur Glutaminezuur afkomstig uit eiwitrijke voedingsmiddelen zoals vlees, vis, bonen en noten en Isomaltulose (niet een aminozuur maar een polyol of suikeralcohol) om zijn suikerachtige fysische eigenschappen.

 

Dr. Maarten Klatte, gezien zijn medische expertise en persoonlijke ervaring met het Amino Alliance supplement, raadt dit product aan voor gebruik.

Na zijn reguliere opleiding tot arts voerde Dr. Klatte 5 jaar lang wetenschappelijk onderzoek uit naar de invloed van onze wil of intentie op genezing en gezondheid bij de afdeling Algemene Ziekteleer van Prof. Marco de Vries (Erasmus Universiteit Rotterdam).

In 1983 opende hij een algemeen medisch onderzoek met nadruk op levensstijlgeneeskunde en preventie. Hij vindt het belangrijk om te kijken naar hoe bewustzijn kan bijdragen aan de verbetering van gezondheid.

In één uitzending van Business Class legt Dr. Klatte uit waarom Amino Alliance absoluut geen onzin is en niets te maken heeft met kwakzalverij.

 

Conclusie:

Ondanks dat “Amino Alliance is onzin” een populaire zoekterm lijkt te zijn, is het belangrijk om de waarheid achter dit supplement helder te maken. Amino Alliance biedt wetenschappelijk gesteunde voordelen en heeft verschillende gebruikers geholpen positieve resultaten te behalen. Het ontkrachten van deze misleidende perceptie helpt individuen om in staat te zijn om de daadwerkelijke voordelen die Amino Alliance voor hen kan hebben, te ontdekken.

Het supplement Amino Alliance werd ontwikkeld door Diederik van Nederveen en zijn oom, Em. Prof. Dr. Arne van der Gen, na analyse van een Nobelprijs-onderzoek. Het product dat bestaat uit diverse aminozuren, ziet men als toegankelijk voor iedereen.

Sinds de invoering in Amerika in 2009 bleek Amino Alliance enorm succesvol met talloze tevreden gebruikers. De Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA) heeft dit supplement goedgekeurd voor het toevoegen van Calcium ascorbaat, en het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT) samen met de Dopingautoriteit hebben bevestigd dat topsporters het ook mogen gebruiken.

Afbeelding

Fiona

Ik heb het getest voor een half jaar en ben enorm tevreden. Het is een fantastisch product en ik heb ook veel mensen uit mijn kennissenkring Amino Alliance aanbevolen.

Ina

Ik gebruik nu een aantal maanden Amino Alliance en voel mij veel energieker. Het blijkt goed te zijn voor de vorming van collageen en verjongen willen we natuurlijk allemaal!

Tibor

Ik gebruik het met sporten en voel dat Amino Alliance mijn natuurlijke energie activeert, ook is mijn concentratie en focus verbeterd.

Andy 82 jaar

Met Amino Alliance heb ik nog meer energie. Ik was met golfen teruggevallen naar 9 holes, maar kan er nu weer 18 achter elkaar doen.

Rody

Sinds ik Amino Alliance gebruik heb ik het gevoel dat ik veel meer energie krijg. Voor mij is het echt een wondermiddel!

Hierboven enkele positieve reviews. Om een onafhankelijk oordeel te vellen adviseren wij alle reviews te lezen op onderstaande link van NederlandReview.