Voordeliger bij kwartaalafname

Gratis verzending vanaf € 125,-

Niet tevreden? Geld terug!

Boordevol goede
eigenschappen

Voordelen Amino Alliance

Amino Alliance is een mix van werkende stoffen, waaronder L-arginine. Door de omvorming van L-arginine in stikstofmonoxide te ondersteunen kan dit veel lichaamsfuncties helpen, waaronder de cardiovasculaire gezondheid. Ook heeft het een positief effect bij herstel na het sporten, operaties en ziekte. Het bevat geen schadelijke synthetische chemicaliën en wordt beschouwd als een natuurlijk, organisch supplement met meerdere voordelen. Daarnaast is het 100% Vegan en Glutenvrij! 

Waarom kiezen voor Amino Alliance?

Lees hieronder over de voordelen
en plaats je bestelling gemakkelijk online.

Ondersteunt je immuunsysteem

Betere & diepere slaap

Cardiovasculaire gezondheid

Vergroot zelfvertrouwen

Positief voor actieve intimiteiten

Anti-veroudering

Ondersteunt je immuunsysteem

De wereldbevolking blijft groeien en we raken steeds dichter bevolkt. Virussen en bacteriën verspreiden zich hierdoor alsmaar gemakkelijker. Des te belangrijker is het om een goed afweersysteem te hebben. Een gezonde leefstijl is hiervoor een essentieel onderdeel. Om daarbij te ondersteunen is Amino Alliance onmisbaar. De combinatie van alle voordelen boosten het immuunsysteem en zorgen dat je beter bestand bent tegen virussen en bacteriën.

Goed voor hart & bloedvaten

Een goede bloeddruk is belangrijk om slijtage van (slag)aders te verminderen. Zeker naarmate je ouder wordt, krijgen bloedvaten en aders moeite om veranderingen in de bloeddruk op te vangen. Het resultaat zijn hart- en vaatziektes die in Europa en de Verenigde Staten in de top van de doodsoorzaken staan. Amino Alliance helpt om dit te voorkomen door de omzetting van L-arginine in stikstofmonoxide te bevorderen. Dit zorgt voor een gezond bloedvatenstelsel die beter in staat is om verschillen in de bloeddruk op te vangen.

Stimulerend voor actieve intimiteiten

Boven de 40 komen stoornissen bij actieve intimiteiten steeds vaker voor. De oorzaken hiervoor zijn uiteenlopend, maar er is altijd één gemeenschappelijk factor in het spel: de bloedsomloop. Zoals hierboven beschreven bevordert Amino Alliance de gezondheid van de bloedsomloop en draagt het automatisch bij aan een oplossing tegen diverse klachten. Amino Alliance is geen alternatief voor chemische hulpmiddelen, welke ook veel bijwerkingen kennen. Wel draagt het, in combinatie met een gezonde leefstijl, bij aan het oplossen van milde fysieke stoornissen.

Wetenschappelijk aangetoond dat L-arginine bijdraagt aan de gezondheid.
Daar is de formule van Amino Alliance
op gebouwd!

Beter en diepere slaap

Slaapgebrek is een gevolg van diverse aandoeningen die iedereen kan treffen. Er kunnen tijdelijke oorzaken zijn, zoals een jetlag of een veranderend werkschema. Ook ziektebeelden zoals narcolepsie en slaapapneu kunnen een oorzaak zijn van het slaapgebrek. Door de combinatie van L-glutamine, L-lysine en L-arginine worden de oorzaken hiervan aangepakt. Dit doen ze onder andere door een gezond voedingspatroon te ondersteunen, het verhogen van dopamineniveaus en het bevorderen van de bloedsomloop.

Verbetert zelfvertrouwen

Door alle gezondheidsvoordelen die Amino Alliance biedt, zal je lekkerder in je vel zitten. Je zult fysiek optimaal kunnen presteren en jouw dagelijkse activiteiten beter uitvoeren. Dit alles resulteert in een verhoogd zelfvertrouwen waarmee je zowel privé als zakelijk de vruchten zult plukken.

Anti-veroudering

Vanaf het moment dat we worden geboren, speelt het aminozuur L-arginine een belangrijke rol in de groei van ons skelet en de deling van onze cellen. L-arginine is een semi-essentieel aminozuur. Dit betekent dat ons lichaam zelf L-arginine produceert totdat het volgroeid is bij 23 jaar. Daarna produceert het lichaam steeds minder van dit aminozuur, L-arginine en begint het verouderingsproces. De inname van L-arginine heeft op dat moment, maar vooral op hogere leeftijd, een meetbaar positief effect op anti-aging en op het gehele welzijn van het lichaam.

Gebruiksaanwijzing

Toepassing

Amino Alliance voorziet het lichaam van extra aminozuren. Het heeft een positief effect op de bloeddruk, prestatie, slaap, welzijn en geheugen. Los een zakje op in een glaasje water en neem het twee uur na de laatste maaltijd in (ongeveer rond bedtijd en voor het tanden poetsen).

Ingrediënten: L-arginine L-pidolaat, L-glutamine, L-lysine, Palatinose.

Voedingssupplement: Amino Alliance is geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Bewaar droog en koel.

Dit product is vrij van allergenen, glutenvrij en 100% vegan.

Kinderen in de groei maken hebben geen baat bij dit product omdat het lichaam dan nog zelf deze stoffen aanmaakt.

Neem contact op als je vragen hebt: klantenservice@amino-alliance.nl

Supplementen feiten

Porties per zak              32 zakjes

Portiegrootte                8,49 gram (1 zakje)

—————————————————–

Per zakje                      % dagelijkse waarde

Koolhydraten                4.3 gram 1,6% *

Calorieën                      32,4

Ingrediënten                 8,49 gram **

L-arginine L-pidolaat, L-glutamine, L-lysine, Palatinose 

* Gebaseerd op de dagelijkse voedingswaarden van 2000 calorieën

** Dagelijkse waarde is niet vastgesteld

Direct bestellen?

Kies een Herhaalgemak bestelling die bij jou past, maandelijks opzegbaar!

Ervaringen

Deze kun je lezen op onze reviewpagina.
We stellen het op prijs als je daar je ervaring met ons wilt delen.

Tijdelijke aanbieding!

Bij het plaatsen van een Herhaalgemak bestelling wordt er de eerste maand géén verzendkosten in rekening gebracht.
BESTEL NU!
close-link
Click Me