Fit Amino

Voordelen Amino Alliance

Amino Alliance is een mix van werkende stoffen, waaronder L-arginine. Door de omvorming van L-arginine in stikstofmonoxide te ondersteunen kan dit veel lichaamsfuncties helpen, waaronder de cardiovasculaire gezondheid. Ook heeft het een positief effect bij herstel na het sporten, operaties en ziekte. Het bevat geen schadelijke synthetische chemicaliën en wordt beschouwd als een natuurlijk, organisch supplement met meerdere voordelen. Daarnaast is het 100% Vegan en Glutenvrij!

Ondersteunt je immuunsysteem

De wereldbevolking blijft groeien en we raken steeds dichter bevolkt. Virussen en bacteriën verspreiden zich hierdoor alsmaar gemakkelijker. Des te belangrijker is het om een goed afweersysteem te hebben. Een gezonde leefstijl is hiervoor een essentieel onderdeel. Om daarbij te ondersteunen is Amino Alliance onmisbaar. De combinatie van alle voordelen boosten het immuunsysteem en zorgen dat je beter bestand bent tegen virussen en bacteriën.

Versterkt
Goed voor het hart

Goed voor hart & bloedvaten

Een goede bloeddruk is belangrijk om slijtage van (slag)aders te verminderen. Zeker naarmate je ouder wordt, krijgen bloedvaten en aders moeite om veranderingen in de bloeddruk op te vangen. Het resultaat zijn hart- en vaatziektes die in Europa en de Verenigde Staten in de top van de doodsoorzaken staan. Amino Alliance helpt om dit te voorkomen door de omzetting van L-arginine in stikstofmonoxide te bevorderen. Dit zorgt voor een gezond bloedvatenstelsel die beter in staat is om verschillen in de bloeddruk op te vangen.

Stimulerend voor actieve intimiteiten

Boven de 40 komen stoornissen bij actieve intimiteiten steeds vaker voor. De oorzaken hiervoor zijn uiteenlopend, maar er is altijd één gemeenschappelijk factor in het spel: de bloedsomloop. Zoals hierboven beschreven bevordert Amino Alliance de gezondheid van de bloedsomloop en draagt het automatisch bij aan een oplossing tegen diverse klachten. Amino Alliance is geen alternatief voor chemische hulpmiddelen, welke ook veel bijwerkingen kennen. Wel draagt het, in combinatie met een gezonde leefstijl, bij aan het oplossen van milde fysieke stoornissen.

Goed voor intimiteiten

Wetenschappelijk aangetoond dat L-arginine bijdraagt aan de gezondheid. Daar is de formule van Amino Alliance op gebouwd!

Goed voor uw slaap

Beter en diepere slaap

Slaapgebrek is een gevolg van diverse aandoeningen die iedereen kan treffen. Er kunnen tijdelijke oorzaken zijn, zoals een jetlag of een veranderend werkschema. Ook ziektebeelden zoals narcolepsie en slaapapneu kunnen een oorzaak zijn van het slaapgebrek. Door de combinatie van L-glutamine, L-lysine en L-arginine worden de oorzaken hiervan aangepakt. Dit doen ze onder andere door een gezond voedingspatroon te ondersteunen, het verhogen van dopamineniveaus en het bevorderen van de bloedsomloop.

Verbetert zelfvertrouwen

Door alle gezondheidsvoordelen die Amino Alliance biedt, zal je lekkerder in je vel zitten. Je zult fysiek optimaal kunnen presteren en jouw dagelijkse activiteiten beter uitvoeren. Dit alles resulteert in een verhoogd zelfvertrouwen waarmee je zowel privé als zakelijk de vruchten zult plukken.

Goed voor uw zelfvertrouwen
Anti veroudering

Anti-veroudering

Vanaf het moment dat we worden geboren, speelt het aminozuur L-arginine een belangrijke rol in de groei van ons skelet en de deling van onze cellen. L-arginine is een semi-essentieel aminozuur. Dit betekent dat ons lichaam zelf L-arginine produceert totdat het volgroeid is bij 23 jaar. Daarna produceert het lichaam steeds minder van dit aminozuur, L-arginine en begint het verouderingsproces. De inname van L-arginine heeft op dat moment, maar vooral op hogere leeftijd, een meetbaar positief effect op anti-aging en op het gehele welzijn van het lichaam.

Gebruiksaanwijzing

Toepassing
Amino Alliance voorziet het lichaam van extra aminozuren. Het heeft een positief effect op de bloeddruk, prestatie, slaap, welzijn en geheugen. Los een zakje op in een glaasje water en neem het twee uur na de laatste maaltijd in (ongeveer rond bedtijd en voor het tanden poetsen).

Ingrediënten: L-arginine L-pidolaat, L-glutamine, L-lysine, Palatinose.

Voedingssupplement: Amino Alliance is geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Bewaar droog en koel.

Dit product is vrij van allergenen, glutenvrij en 100% vegan.

Kinderen in de groei hebben geen baat bij dit product omdat het lichaam dan nog zelf deze stoffen aanmaakt.

Neem contact op als je vragen hebt: klantenservice@amino-alliance.nl

Supplementen feiten

Porties per zak: 32 zakjes

Portiegrootte: 8,49 gram (1 zakje)

Per zakje % dagelijkse waarde

Koolhydraten: 4.3 gram 1,6% *

Calorieën: 32,4

Ingrediënten: 8,49 gram **

L-arginine L-pidolaat, L-glutamine, L-lysine, Palatinose

* Gebaseerd op de dagelijkse voedingswaarden van 2000 calorieën

** Dagelijkse waarde is niet vastgesteld

Afbeelding

Ervaringen

Deze kun je lezen op onze reviewpagina.
We stellen het op prijs als je daar je ervaring met ons wilt delen.

Ina Orlova

Wat ben ik toch blij met Amino Alliance! Na jaren lang slaapproblemen te hebben gehad, was ik echt uitgeput! Ik had geen levenslust meer, tot depressie aan toe. Sterke medicijnen hielpen ook al amper. Vanaf september neem ik Amino en ik slaap als een baby! Hele diepe slaap en veel dromen, nog nooit ben ik zo uitgerust wakker geworden! Tevens is mijn haar enorm snel gaan groeien, zo snel dat ik het zelfs ben gaan opmeten. In een maand maar liefst 4,5cm erbij terwijl het normaal niet meer dan 1,5c....

Dalia

Fijn product. Ik heb minder hoofdpijn, slaap beter en heb minder last van de stijfheid die bij reuma komt kijken.

MHf Randolfi

Ben heel tevreden en blijf het zeker gebruiken. Beter slapen, niet zo gauw moe. Onze huid ziet er beter uit. Names mijn man en mij en hartelijk bedankt. Ook de lieve groetjes aan de lieve mevr achter de telefoon. Mijn complimentjes voor Uw klantvriendelijkheid. Ben blij met het automatische levering per kwartaal hoef ik het niet in de gaten te houden. Ben en Marijke Randolfi.

Celsio Albertus

Na vele jaren te hebben gerookt, heb ik piepende- en fluitende longen aan overgehouden. Dit hinderlijke- en storende toestand, was niet weg te krijgen. Maar Amino Alliance zorgde ervoor dat ik – na ongeveer een maand van gebruik- verlost werd van dit vervelende gepiep. * Dit gepiep gebeurde vooral als ik op mijn zij, in bed lag. Amine Alliance biedt op allerlei gebieden, veel OPLUCHTING.

Melissa

Ik gebruik het nu sinds eind december en mijn haar groeit sneller, mijn huid ziet er beter uit. Merkte meteen verschil toen ik het een paar dagen niet innam vanwege ziekenhuis opname. Ik voel me fitter meer energie en slaap veel beter en dat is echt een must met 3 kleine kids ????

John de Vries

Wij, mijn vrouw en ik, gebruiken inmiddels een paar weken Amino Alliance. Vanaf dag een merk je dat je beter slaapt en veel meer energie hebt. Geen pijntjes meer in de spieren. Zelf hoef ik s’nachts veel minder uit bed om te plassen. Je staat veel fitter op en bent niet moe meer als je wakker wordt. Kortom, een wondermiddel!!! Ik raad het iedereen aan!! Het is echt geen flauwekul, het werkt echt heel goed!!