Amino alliance over ons

Heb jij Long Covid gehad of heb je nog steeds klachten na Corona dan doe je er goed aan dit artikel te lezen.

Wij hebben van verschillende gebruikers te horen gekregen dat ze flink zijn opgeknapt na het gebruik van Amino Alliance®.

Om een goed en objectief beeld te krijgen gaan we een testpanel opzetten waarbij er een groep mensen met Covid gerelateerde klachten gemonitord gaat worden op de werking van Amino Alliance®.

Meedoen aan ons onderzoek is eenvoudig. Meld je aan via het formulier en we beoordelen je aanmelding.

Word jij geselecteerd voor een testpanel? Dan mag je het product kosteloos testen. Tijdens de testperiode hou je gedurende 1 maand een vragenlijst bij. Hierna nemen wij contact met jou op om samen te bespreken hoe je het product hebt ervaren.

Goed om te weten: Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens en houden ons aan de privacyrichtlijnen. De antwoorden die je tijdens de testperiode geeft worden anoniem verwerkt tenzij je een review bij ons wilt achterlaten. Bij het testen van Amino Alliance willen we graag weten hoe de ontwikkelingen zijn.

Gezonde groet,

Team Amino Alliance®

Inschrijven voor het testpanel en ontvang gratis een maandpakket!

Wij sturen gratis een maandpakket die je dagelijks moet innemen. De ontwikkelingen dien je secuur in een dagrapport bij te houden.

Fiona

Ik heb het getest voor een half jaar en slaap nu enorm diep. En ik heb haarextensions, mijn haar was heel dun. Maar mijn haar groeit nu enorm en ik denk dat dit voor veel vrouwen een fantastisch product is.

Ina

Ik gebruik nu een aantal maanden Amino Alliance en voel mij veel energieker. Ook merk ik dat mijn haar en nagels sneller groeien. Het blijkt goed te zijn voor de vorming van collageen en verjongen willen we natuurlijk allemaal!

Tibor

Ik gebruik het na het sporten en voel dat Amino Alliance mijn natuurlijke energie activeert, hierdoor veel ik mij nog sterker en herstel ik sneller.

Andy 82 jaar

Met Amino Alliance heb ik nog meer energie. Ik was met golfen teruggevallen naar 9 holes, maar kan er nu weer 18 achter elkaar doen.

Rody

Sinds ik Amino Alliance gebruik heb ik het gevoel dat ik veel meer zuurstof krijg. Echt een wondermiddel!

Hierboven enkele positieve reviews. Om een onafhankelijk oordeel te vellen adviseren wij alle reviews te lezen op onderstaande link van NederlandReview.