Rody Roth

Diederik ,vanaf m`n 8ste jaar had ik dagelijks al hoofdpijnen en ik ben bij diverse artsen, homeopaten, fysiotherapeuten en chiropractors geweest , totdat ik jou en jouw product bij Business Class zag in maart 2022. April besteld en na een paar weken al dat ik 1 AA innam, waren er dagen in de week dat ik geen hoofdpijn had. Normaal gesproken heb ik 2x per dag een hoofdpijnaanval( migraine of cluster hoofdpijn) en dat 6 dagen in de week.
Ik weet dat naar momenten dat `t me mee zat met AA en ik ben in juni spontaan overgegaan naar 2 zakjes en daarna géén dag meer hoofdpijnen gehad.
4 Maanden lang zonder hoofdpijnen , naast het feit dat ik snel en bijzonder lekker in een diepe slaap val en uitgerust na 5 uur weer opsta.( afwijking van mij uit mijn verleden uit de HORECA ). Mijn huid is strakker geworden, energie is toegenomen en mijn haargroei is voller……wat heb ik nog meer te wensen.
Al met al dit is een TOP product Diederik en ik raad `t iedereen aan.

Ina Orlova

Wat ben ik toch blij met Amino Alliance! Na jaren lang slaapproblemen te hebben gehad, was ik echt uitgeput! Ik had geen levenslust meer, tot depressie aan toe. Sterke medicijnen hielpen ook al amper. Vanaf september neem ik Amino en ik slaap als een baby! Hele diepe slaap en veel dromen, nog nooit ben ik zo uitgerust wakker geworden! Tevens is mijn haar enorm snel gaan groeien, zo snel dat ik het zelfs ben gaan opmeten. In een maand maar liefst 4,5cm erbij terwijl het normaal niet meer dan 1,5cm was. Kortom Amino Alliance heeft mijn leven veranderd. Ik raad het iedereen aan!

Dalia

Fijn product. Ik heb minder hoofdpijn, slaap beter en heb minder last van de stijfheid die bij reuma komt kijken.

Willem Berndsen

Ik heb jullie beloofd te melden welke gevolgen ik ondervind van jullie product L-arginine, maar eerst wil ik jullie bedanken voor het telefoongesprek wat wij verleden week hebben gehad. Jullie namen de moeite om mij uitgebreid verdere voorlichting te geven over het product, dat siert jullie. Het is ongelooflijk! Na een week gebruik begint mijn gezicht er jonger uit te zien ondanks dat ik 71 jaar oud ben. Mijn vrouw constateerde dat ook! Ik moest even bij de buren zijn en mijn buurvrouw merkte op dat de huid in mijn gezicht strakker werd. En dat na slechts één week.

Wat gebeurt er na een paar maanden? Het maakt mijn vrouw en mij enthousiaste gebruikers en ik ben er van overtuigd dat het meerdere voordelen op gaat leveren. Ik vind het erg leuk om jullie op de hoogte te houden van verdere ontwikkelingen en ervaringen.

Mara

Ik heb sinds een jaar met slaapproblemen vanwege een persoonlijk verlies. Vorig jaar heb ik 3 keer achter elkaar corona gehad en alle 3 de keren ben ik daar goed ziek van geweest. De nasleep van corona is verschrikkelijk, ik bleef maar zo extreem moe. Sinds een maand gebruik ik Amino Alliance en sinds 2 weken gebruik ik 1,5 zakje; 1 voor het slapengaan en een halve in de ochtend. Ik merkte al na een week zo’n enorm verschil. Ik bruis van de energie ik slaap lekker en word uitgerust wakker. Ik zit veel lekkerder in mijn vel. Wat ik daarnaast nog merk is dat ik een stuk minder haaruitval heb. Ik raad dit supplement aan iedereen aan.

Nikita

A fantastic product that by improving peripheral circulation, in my case, brings important benefits to the entire state of health. As a woman, artist and mother, having a body and mind in great shape is essential.
There is an improvement in muscle tone, mood and level of energy.

Thanks Amino Aliace for making it possibile!

MHf Randolfi

Ben heel tevreden en blijf het zeker gebruiken. Beter slapen, niet zo gauw moe. Onze huid ziet er beter uit. Names mijn man en mij en hartelijk bedankt. Ook de lieve groetjes aan de lieve mevr achter de telefoon. Mijn complimentjes voor Uw klantvriendelijkheid. Ben blij met het automatische levering per kwartaal hoef ik het niet in de gaten te houden. Ben en Marijke Randolfi.

Celsio Albertus

Na vele jaren te hebben gerookt, heb ik piepende- en fluitende longen aan overgehouden. Dit hinderlijke- en storende toestand, was niet weg te krijgen. Maar Amino Alliance zorgde ervoor dat ik – na ongeveer een maand van gebruik- verlost werd van dit vervelende gepiep. * Dit gepiep gebeurde vooral als ik op mijn zij, in bed lag. Amine Alliance biedt op allerlei gebieden, veel OPLUCHTING.

Deel uw ervaring met ons & anderen!