Fit Amino over ons header

Wetenschappelijke onderbouwing

In het nieuws en op het internet wordt er veel gesproken over het belang van immuniteit en de algemene gezondheid. Dat het lichaam zichzelf in een staat van homeostase wil houden om gezond te kunnen functioneren, is geen wetenschappelijk bewezen twijfel over mogelijk. Veel makers van supplementen beloven echter van alles, zonder enige geringe bewijslevering dat hun product deze functie ook daadwerkelijk ondersteund.

Het gebrek aan wetenschappelijk bewijs is dan ook een van de redenen dat er bijna nooit een wetenschapper zijn of haar naam verbindt aan supplementen. Serieus onderzoek wijst dan ook uit dat synthetische vitaminen en preparaten de gezondheid niet daadwerkelijk helpen en zelfs kunnen schaden. Hier staan een aantal artikelen die daar geen enkele twijfel over laten bestaan. Amino Alliance® is niet alleen verbonden aan een wetenschapper, het is op basis van “double-blind studies” ontwikkeld.

Onze inzet

Werking L-arginine

Deze link leidt naar meer informatie over L-arginine en wat het voor het lichaam doet, bijvoorbeeld wat we kunnen doen om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Het antwoord zal sommige mensen verbazen, maar is toch duidelijk wetenschappelijk onderbouwd: eet groente en natuurlijke voeding.

Er is alleen een belangrijke functie die niet voldoende door het eten van natuurkost kan worden verholpen, namelijk Vasodilatatie. Vasodilatatie is het ontspannen van het bloedvatenstelsel door de opname en conversie van L-arginine naar stikstofoxide. Dit zorgt er weer voor dat het de endotheliale cellen in het spiermembraan van de bloedvaten ontspant. Door deze ontspanning en verjonging van vooral ook de haarvaten, kan het bloed beter naar de cellen stromen op een jeugdig niveau. Dit versnelt het intercellulaire metabolisme en de uitwisseling van afvalstoffen met opbouwstoffen, waaronder ook de immuunfunctie.

Om nog onverklaarbare redenen houdt het lichaam na de volgroeiing ermee op voldoende L-arginine uit voeding te halen. Hierdoor komt er niet genoeg van het semi-essentieel aminozuur in het lichaam en ontstaat er dus te weinig stikstofoxide. Het probleem daarvan is dat het lichaam, of het nu wel of niet goed wordt gevoed, niet de benodigde hoeveelheid opbouwstoffen in de cellen kan transporteren. Om daar antwoord op te geven, besloot professor Em. Prof. Dr. Arne van der Gen, zich op de formulering van de juiste ingrediënten en verhoudingen te buigen. Hij werd ondersteund en sterk gemotiveerd door wetenschappelijk onderzoek, dat duidelijk aangeeft hoe belangrijk dit proces is voor alle lichaamsfuncties en hoe hij er met zijn ervaring in de chemie verbeteringen aan kan toevoegen.

Amino Alliance® is niet alleen verbonden aan een wetenschapper, het is op basis van “double-blind studies” ontwikkeld.

Homeostatisch is het setpoint waarop alle lichaamsfuncties optimaal functioneren. Des te meer balans, des te minder het verouderingsproces schade kan veroorzaken. Dit proces begint meestal in het bloedvatensysteem wat daardoor, als een dominoeffect, alle andere lichaamsfuncties belemmerd.

Amino Alliance®

Omdat als positieve bijwerking Amino Alliance® de slaapcyclus sterk kan verbeteren, kan het lichaam dieper tot rust komen en sneller herstellen. Een ander effect van Amino Alliance® is diens herstellende functie op het groeihormoon huishouden. Hierdoor kan het lichaam sneller adopteren en de geplaatste stress progressief beantwoorden.

Zoals met alle stoffen, is het bij het maken van producten van groot belang de percentages te kennen om de juiste werking te veroorzaken. De ingrediënten van Amino Alliance® zijn bewust, kwalitatief en procentueel afgestemd. Om deze reden zijn er geen smaak-, kleur- en geurstoffen toegevoegd. Deze zouden de optimale opname van de werkzame ingrediënten negatief beïnvloeden.

Werking Amino Alliance®

Zodra Amino Alliance® in het lichaam wordt opgenomen, kan het proces van correctie beginnen. De regeneratie van het bloedvatenstelsel is een van de meest effectieve manieren om te zorgen dat ons lichaam goed werkt. Bij veel mensen is direct na de inname van Amino Alliance® het effect al merkbaar. Zodra het bloedvatenstelsel weer op een jeugdig niveau werkt, kunnen de voedingsstoffen dieper in de cellen worden opgenomen en kan de roofbouw, die als deel van het veroudering proces plaatsvindt, opvangen worden. Vandaar dat L-arginine als meest effectieve anti-aging substantie herkend wordt en na de volgroeiing van het lichaam regelmatig moet worden ingenomen.

Nobelprijs

Anti-aging en de normalisering van bloeddruk zijn twee goede basis redenen waarom er in 1998 een gedeelde Nobelprijs werd uitgereikt aan drie wetenschappers. Deze heren bewezen in de jaren voor 1998, dat L-arginine belangrijke effecten heeft op het lichaam en dat zegt op zich al genoeg. Er worden niet vaak Nobelprijzen gewonnen door wetenschappers die bewijzen dat een stof het lichaam op belangrijke wijze van dienst kan zijn. Vooral een semi-essentieel aminozuur – wat alle basisfuncties van het leven positief beïnvloedt -, wordt deze tijd heel erg serieus genomen. Omdat er een groot verschil is tussen het winnen van een Nobelprijs en het maken van een product wat die bewezen wetenschap in de praktijk brengt, is het vinden van de juiste deskundige noodzakelijk.  Em. Prof. Dr. Arne van der Gen is niet zomaar een chemicus, hij is al meer dan 57 jaar in de chemie actief. Hij heeft voor verschillende bedrijven gewerkt, acht patenten op zijn naam staan en heeft meer dan 200 artikelen geschreven voor wetenschappelijke publicaties en tijdschriften.

Een van zijn specialiteiten is Xenobiotics: de wetenschap van wat anorganische stoffen doen als zij hun weg in het lichaam vinden. Daarnaast is een bijkomstigheid van deze kennis de absolute garantie dat de samenstelling van Amino Alliance® veilig en werkzaam is. De bestanddelen van Amino Alliance® zijn goedgekeurd door E.F.S.A. de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid.

Afbeelding

Fiona

Ik heb het getest voor een half jaar en slaap nu enorm diep. En ik heb haarextensions, mijn haar was heel dun. Maar mijn haar groeit nu enorm en ik denk dat dit voor veel vrouwen een fantastisch product is.

Ina

Ik gebruik nu een aantal maanden Amino Alliance en voel mij veel energieker. Ook merk ik dat mijn haar en nagels sneller groeien. Het blijkt goed te zijn voor de vorming van collageen en verjongen willen we natuurlijk allemaal!

Tibor

Ik gebruik het na het sporten en voel dat Amino Alliance mijn natuurlijke energie activeert, hierdoor veel ik mij nog sterker en herstel ik sneller.

Andy 82 jaar

Met Amino Alliance heb ik nog meer energie. Ik was met golfen teruggevallen naar 9 holes, maar kan er nu weer 18 achter elkaar doen.

Rody

Sinds ik Amino Alliance gebruik heb ik het gevoel dat ik veel meer zuurstof krijg. Echt een wondermiddel!

Hierboven enkele positieve reviews. Om een onafhankelijk oordeel te vellen adviseren wij alle reviews te lezen op onderstaande link van NederlandReview.